Napa PILIH KAMI

  • JIAXING INDUSTRIAL GROUP CO., LTD. was established in 1998 and is a leading manufacturer of plastic (PVC/FRP/PC) roofing and wall panels in China.

    Pabrikan

    JIAXING INDUSTRIAL GROUP CO., LTD. didegaké ing taun 1998 lan dadi pabrikan atap lan témbok plastik (PVC / FRP / PC) ing China.

  • As a professional solution provider, we can effectively solve heat-proof,Acid-corrosion,light transmission,waterproofing for our customers.

    PRODUK

    Minangka panyedhiya solusi profesional, kita bisa kanthi efektif ngatasi bukti panas, Korosi asam, transmisi cahya, anti banyu kanggo para pelanggan.

  • Since its inception, our company has made rapid development with the business philosophy of  professionalism, creditability, innovation and co-win strategy !

    Layanan

    Wiwit diwiwiti, perusahaan kita nggawe pangembangan kanthi cepet kanthi filosofi bisnis profesionalisme, kredibilitas, inovasi lan strategi co-win!

Kondhang

Produk kita

Gumantung ing tim profesional, desain produk lan kemampuan pangembangan sing luar biasa, produk berkualitas tinggi, solusi inovatif lan macem-macem layanan, kita bisa nyedhiyakake produk sing paling larang regane kanggo sampeyan.

sopo awake dhewe

JIAXING INDUSTRIAL GROUP CO., LTD. didegaké ing taun 1998 lan dadi pabrikan atap lan témbok plastik (PVC / FRP / PC) ing China. Sawise 10 taun pembangunan, perusahaan kami duwe kapasitas produksi tahunan udakara 6 yuta meter persegi, lan wis diekspor menyang Asia, Afrika, Eropa, Amerika Selatan, lsp. Lan Ing India, Kamboja, Ekuador, Kolombia, Venezuela, Meksiko nampa akeh pangalembana, lan entuk kontrak pasokan taunan.

  • about_us